En duktig föreläsare

God morgon på er alla mina härliga läsare! Hur mår ni idag? Jag vill hälsa er välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg. Jag vet att jag har varit lite dålig på att uppdatera det senaste men idag kommer det äntligen ett inlägg som många av er har velat ha. Nämligen ett om att hitta en bra föreläsare i Uppsala med omnejd. Jag vill idag tipsa er om ett företag som jag och mitt företag valde att vända oss till för ett tag sedan, nämligen WillUt. På WillUt arbetar Anders Andrae, som är en föreläsare som både jag och mina kollegor har hört mycket bra om tidigare. Jag blev verkligen glad när vi lyckades boka in honom till en föreläsning, då vi velat det länge. Vi har känts oss lite omotiverade på företaget den senaste tiden, vilket såklart har känts väldigt tråkigt. Vi har hört av oss till många olika företag som sagts kunna hjälpa oss, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Därför kändes det så kul när vi hittade just WillUt, då detta företag på en gång kändes väldigt tryggt och professionella.

Vad jag verkligen tycker om med Anders är att han verkligen sätter sina kunder och lyssnare i fokus. Han motiverade oss otroligt mycket, vilket kändes så bra och lyckat. Alla mina kollegor pratar fortfarande om denna föreläsning, nu flera veckor efter. Ni är väldigt många som har skrivit i kommentarerna och frågat om det här med att hitta bra föreläsare, och därför vill jag verkligen tipsa er som befinner er i eller i närheten av Uppsala, att vända er till just WillUt. Ha nu en bra torsdag och en fortsatt härlig vecka, så hörs vi i nästa inlägg igen!

Du gillar kanske också...