Flyttfirma i Helsingborg hjälper oss att flytta

Hejsan på er alla fina följare

Snart går flyttlasset till Helsingborg och vi ska ha hjälp av en flyttfirma för att underlätta i allt stök. Vi flyttar från en lägenhet till en annan, men den här ligger mer centralt och är större. Den ligger i ett fint område av centrum och har fin utsikt över vattnet så jag är helt kär i både lägenheten och läget. När vi såg lägenheten trodde vi nog aldrig att vi skulle vinna budgivningen, men det gjorde vi så det var nog helt enkelt meningen att den här lägenheten var våran.

Vi kände väl båda två att flyttfirma vore det bästa att ta hjälp av så att det går så smidigt som möjligt. Städa kan vi göra själva och få lite hjälp av några vänner, men har vi en flyttfirma som bär och kånkar grejer så vet vi att ingen behöver ha ont i ryggen efter flytten. Eftersom jag och min sambo har hållit ihop nu ett tag så kände vi att det var tid att köpa något gemensamt. Och eftersom jag fick fast anställning för ett tag sen och han har trygg anställning sen långt tillbaka så känns det helt rätt.

Det är lite smågrejer bara som vi vill förändra, typ lite färg och så i några av rummen. Men annars är den verkligen superfin så det krävs bara lite nya kompletterande möbler också eftersom det här blir större än vi bott i nu. Jag vill inte byta ut några av de vi har för jag tycker om de och det vore onödigt att byta bara för att byta. Vi har liksom hittat våran gemensamma stil nu och det känns väldigt bra för vi är i princip alltid överens när det kommer till möbler, färg och inredning. Ha nu en underbar dag!

Du gillar kanske också...