I år kör vi catering till midsommar

Tjenare bloggen! Planeringen till midsommarfirandet är i full gång men jag befarar att vi, med så mycket som behöver fixas, är en aning för sent ute. Vi har satt upp ett partytält på tomten och det är ungefär så långt som vi har kommit. Det vi har kvar att ordna är catering, snacks, bord, stolar och bestick. Med andra ord är det en hel del att hinna med på väldigt kort tid. I år har vi faktiskt valt att ha catering, vi är så många personer och jag tror inte någon vill stå i köket under hela dagen. Trots mitt matintresse så är det ändå inte jag som ska ordna med catering utan det ska min sambo och hennes kompis lösa. Jag ska ordna så att vi får hit lite bord och stol så att vi alla kan sitta ute i partytältet och sen ska jag även fixa lite snacks och dryck. Om vi lämnar förberedelserna med catering och allt vad det innebär. Istället hoppar vi över till själva midsommarfirandet, som jag för övrigt tror kommer bli en riktig succé. Vi ska vara hemma i våran trädgård och hit kommer många av våra nära och kära, närmare bestämt runt trettio stycken. Våran granne och nära vän har tagit på sig ansvaret att ordna upp lite roliga aktiviteter som kommer inträffa under dagen. Han är dessutom väldigt musikintresserad och har ett riktigt schysst ljudsystem som vi ska använda oss av. Midsommar har för mig alltid varit en speciell helg, min familj har alltid slagit på stort och ända sedan jag kan minnas så har det varit fullt med folk när vi firat midsommar. Jag vill driva vidare den traditionen och göra det till sommarens höjdpunkt för många av oss. Nu måste jag kila iväg in till Uppsala för att handla lite, ha en trevlig helg och en fin midsommar!  

Du gillar kanske också...