Lyserna på bilen fungerar inte

Hejsan svejsan bloggen! Det är på det viset att jag har stött på lite problem för en gångs skull, jag måste ta min lilla kärra till en bilverkstad. Jag måste säga att jag gick nästan och bara väntade lite på att det skulle dyka upp något problem. Speciellt när jag har klarat mig så bra nu under en längre period, så himla typiskt att det här skulle hända nu. Huruvida det här, problemet som jag har stött på, kommer vara lätt att fixa eller inte det vågar jag inte svara på. Det är så att bilens alla lampor har slutat fungerat och visst är det inga större problem förutsatt att man aldrig ska svänga eller bromsa, men riktigt så enkelt är det inte i trafiken som ni kanske förstår. I övrigt går min lilla pärla som ett skott så det är alltid något positivt, men enligt lag får man ju inte köra utan lampor så det är bara att svänga förbi en bilverkstad snabbast möjligast så jag kan använda bilen igen. Utöver ett besök hos en bilverkstad så finns det egentligen ingenting som jag behöver göra, utan jag har det väldigt bra överlag och dagarna rullar på här nere i Lund så det känns bra. Jag har inga andra planer för varken den här dagen eller för veckan i övrigt, det lär flyta på som vanligt med lite arbete och träning. Det är lagom mycket att göra på jobbet och man märker verkligen av att semestern är relativt nära. Företaget tar sig inte an några större projekt utan vi arbetar väldigt mycket med det som redan ligger på bordet så att säga. Dock har vi alltid något att göra så det blir inte att vi bara sitter och rullar tummarna hela dagarna, vilket känns rätt skönt. Ha en fantastiskt fin dag!  

Du gillar kanske också...