Trädfällning i vår skog

Hej på er. I helgen hände det en olycka som påverkade mig och min familj ganska mycket. Vi var ute och åkte bil när det blåste väldigt mycket på vägen och när vi åkte på vår trånga skogsväg som vi måste passera om vi ska komma till och från huset så föll det ned ett träd precis framför bilen. Jag ska då berätta om hur det hände och när jag och frugan senare bestämde oss att leta efter företag som hjälper till med trädfällning i Norrtälje där vi bor.

Eftersom vi allihopa hade haft en lång dag på både skola och jobb så längtade vi hem för att sätta oss framför vår tv och äta fredagsmys. Det blev inte som vi hade planerat. Det blåste riktigt kraftiga vindar och man kan säga att det var storm ute. När vi nästan var framme vid huset ser vi bara hur ett träd faller ner precis framför bilen och det var väldigt tur att jag hann stanna bilen för annars hade vi kanske inte funnits idag. Det var väldigt jobbigt för hela familjen och när vi då kom hem så ringde Tampens Allservice som hanterar trädfällning i Norrtälje och bad dem att fälla alla träd på den vägen som står närmst själva vägen för att inte riskera att detta skulle hända igen. De löste detta åt oss och jag är väldigt glad över det. Det var väldigt obehagligt att ett stort träd föll framför oss men som tur är finns det företag som gärna hjälper till med trädfällning i Norrtälje och det är jag och min familj evigt tacksamma över. Ta hand om er och ta tillvara på livet.  

Du gillar kanske också...